Mert nem csak Seherezádé tud mesélni

Mert nem csak Seherezádé tud mesélni

Stefan Stefanovics korosodik

2016. május 12. - Harun al Rasid

Hogy ezt miből veszi észre? Jellemző módon nem a ráncaiból – a szeme körül jó néhány alkesz ötvenesnek több van – se a „pulykanyakból” – ahhoz nem elég hosszú a nyaka – se a test ilyen-olyan fájdalmaiból – aki 50 éves múltán arra ébred, hogy nem fáj semmije, az meghalt – de még a magas vérnyomásából se, az gyógyszerrel teljesen normális szinten tartott.

A nemi potenciálját hagyjuk, az nem korosodás, hanem afrodiziákum kérdése, nameg koncentrálásé, és Stefan Stefanovics még egész jól tud koncentrálni.

Hanem, inkább az ágyából veszi észre. Azelőtt számtalan nőnemű lakta – ha csak egy éjszakára is - a bal fertályt: fiatalok, nem annyira fiatalok, vágyakozók, vagy csak megadók, semmi mást nem akarók és mindent akarók…Sajnos, Stefan Stefanovics memóriája már romlik, így pontos számukat nem tudná megmondani, de hát, négy feleség és egy élettársi kapcsolat után az intermezzók , előéletek, ifjúkori kapcsolatok, középkorú csak-szex , ugyan, mit is számítanának?

Nomeg, életének jobbik felét már 15 éve uralja Doremi – igaz, nem mindig a bal térfélen.

Félre az intimitással: miért is érzi úgy Stefan Stefanovics, hogy korosodik? Mert mostanában állatokkal osztja meg az ágyát, ami, lássuk be, azért elég félreérthető lehet(ne). Igaz, volt már rá példa, hogy bizonyos korokban bizonyos személyiségek közelebbi kapcsolatot létesítettek kféle állatokkal – kecske, birka, kacsa, mi volt kéznél (talán nem véletlen, hogy egyes vallások szent könyvei az ilyesmit halálbüntetés terhe mellett tiltják) – sőt, egy neves pornósztár még kígyóval és lóval is elkövette, de az ilyesmi Stefan Stefanovicsnál nem áll meg.

Ő csak simán ágyába fogad – na jó, együtt hál velük - két macskát, meg egy kutyát. A két macska azonban csak másfél, mert Nyafi csak addig időzik Stefan Stefanovics ágyában, míg hajnali kettő tájban éberre nem pofozza, azután megnyugodva áttanyázik Stefan Stefanovics tv-néző foteljébe ( a fene se érti ezt a megkülönböztetést, mert nincs neki másik fotelje).

Ennek az együtt hálásnak azonban meg van az előnye: amikor Doremi foglalja el a bal szektort, akkor Fifii, a standard hálótárs Doremit is részesíti az odabújás gyönyörében, ami némi szabadságot ad Stefan Stefanovicsnak, mivel nem kell vigyázzban aludnia, nehogy véletlenül meggyötörje Fifit, Foltos viszont rövid úton lepofozásra kerül, mivel botor módon Doremi feje felől kíván doromboló pozíciót nyerni, amit Doremi – számomra érthetetlen módon – rosszul tűr. Naja: Nyafi – jó ösztönnel – Doremi térnyerése idején távol marad.

Szó, mi szó, Stefan Stefanovics állatian korosodik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://harun-al-rasid-mesei.blog.hu/api/trackback/id/tr258712386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása